Experts4You  
Dé MKB Businesspartner


Veelgestelde vragen 

Wat levert partnership met Experts4You op? 

Een ervaren én flexibel inzetbare Businesspartner met een bewezen trackrecord. Kenmerkend voor de aanpak; objectief, to the point en gestructureerd. Aangevuld met praktische tips en de inzet van effectieve 'tools'. Samen komen tot een prettige en succesvolle samenwerking. 

>

Wat is de methodiek ©In 3-Fases Doelen Realiseren? 

De Challengefase resulteert in een duidelijk beeld van de vraag- of probleemstelling, ambities en de hieruit voortvloeiende doelen. In de Structuurfase worden doelen en acties concreet gemaakt, inclusief handvatten hoe deze te realiseren.Vervolgens in de Actiefase aan de slag met het (strategische) Actieplan. 

>

Wat is de toegevoegde waarde van E4Y Raad van Advies?  

Voor ondernemers/directies is E4Y Raad van Advies is een 'vaste' onafhankelijke en objectieve vertrouwenspersoon. Met als doel om hen het beste uit zichzelf te laten halen. E4Y Raad van Advies brengt waardevolle kennis, ervaring en een netwerk in en voelt zich verbonden met de ambities én het succes van de onderneming. Vanuit verschillende disciplines gaat E4Y Raad van Advies gaat het gesprek aan over wat strategisch en tactisch het beste is voor het bedrijf. Het is een informeel orgaan dat advies geeft op punten waar de organisatie op dat moment behoefte aan heeft. Van groei in de markt tot aan financiering, netwerk en interne organisatie. E4Y Raad van Advies maakt ondernemers en directies sterker en geeft een frisse blik op de tactische en strategische koers van het bedrijf. 

>

Is het mogelijk om in contact te komen met referenten? 

Experts4You heeft in de afgelopen jaren met vele opdrachtgevers succesvol mogen samenwerken. Dus ja dat is zeker mogelijk. 

>

Wat zijn de voordelen van een Bundel? 

Een bundel is al mogelijk vanaf 10 uur en maandelijks volgt een specificatie van de bestede uren. De inzet van een Businesspartner kan naar behoefte worden op- en afgeschaald. Er is geen verplichting voor de afname van een minimaal aantal uren per maand.