Experts4You  
Dé MKB Businesspartner


Wat levert partnership met Experts4You op? 

Een ervaren én flexibel inzetbare Businesspartner met een bewezen trackrecord. Kenmerkend voor de aanpak; objectief, to the point en gestructureerd. Aangevuld met praktische tips en de inzet van effectieve 'tools'. Samen komen tot een prettige en succesvolle samenwerking. 

>

Wat is de methodiek ©In 3-Fases Doelen Realiseren? 

De Challengefase resulteert in een duidelijk beeld van de vraag- of probleemstelling, ambities en de hieruit voortvloeiende doelen. In de Structuurfase worden doelen en acties concreet gemaakt, inclusief handvatten hoe deze te realiseren.Vervolgens in de Actiefase aan de slag met het (strategische) Actieplan. 

>

Wat is de toegevoegde waarde van Experts4You Recruitment? 

Experts4You heeft een vernieuwende aanpak op het gebied van recruitment ontwikkeld. Die aanpak is inspirerend, faciliterend én op basis van committent. En omvat het volgende: Een Businesspartner 'In huis', flexibel inzetbaar - Werving en selectie key-functies, van A tot Z - Communicatie met de arbeidsmarkt - Onboarding geworven kandidaten - Persoonlijkheidstesten - Inzet interim professionals voor tijdelijke opdrachten/projecten. 

>

Is het mogelijk om in contact te komen met referenten? 

Experts4You heeft in de afgelopen jaren met vele opdrachtgevers succesvol mogen samenwerken. Dus ja dat is zeker mogelijk. 

>

Wat zijn de voordelen van een Bundel? 

Een bundel is al mogelijk vanaf 10 uur en maandelijks volgt een specificatie van de bestede uren. De inzet van een Businesspartner kan naar behoefte worden op- en afgeschaald. Er is geen verplichting voor de afname van een minimaal aantal uren per maand.